WenGods: "О, земя на изгубените"

 От @apenzl:

Не че не харесвам пост-апокалиптични светове, киберпънк, епични стиймпънк приключения, грандиозни битки в космоса, подводни градове или игри със супергерои. Не е това. И когато пиша сценарии, най-често пиша реализъм, настоящ или исторически, но реалистичен.

Просто е…. Е, виж това, боже мой:


Прекарвам поне 1 час всеки ден, през цялата година, в разходка с нашия шоколадовокафяв лабрадор ретривър и най-често ходим в гората.

Ето това виждам.






Как мога да не си представя живота, смъртта и историята тук, деца от всички раси, които си играят под пролетното слънце, странни гадове, изпълзяващи от сенките и мощни чудовищни ​​същества, призовавани тук? Малки истории и предания избухват, когато вървя по тези пътеки. Невъзможно е да не се вдъхновите. Особено, ако така или иначе в дъното на ума си работите върху сюжетна линия и свят на играта.

Наслаждавам му се. Ето защо действието на Wen Gods се развива в тази фантастична вселена, а не в дистопично бъдеще или далечна галактика.

Поне това няма да срещнете в първата кампания. Чудя се какво ще стане, ако намериш портал тук, в гората. Всъщност може би един може да се отвори, ако скоча от стълбата на снимката по-горе? Или може би няма да стане. Хм, 3 живота, помниш ли ? да го направя ли?

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024