Bridge Chaimp участва в италианско състезание по бридж

    Наскоро Bridge Champ участва в 2023 Campionati Assoluti Squadre Libere Open в Италия.

    Campionati Assoluti Squadre Libere Open е състезание по бридж, организирано от Италианската федерация по бридж игри. Тази година организационният комитет покани Bridge Champ да участва в събитието.
   Именно поради осъзнаването и голямото търсене на бридж партньори, онлайн бриджът стана много необходим. Като силно конкурентен интелектуален спорт, той тества множество способности на играчите като логическо разсъждение, анализ и мълчаливо разбирателство със съотборниците. За да се намали високият праг на играта и да се насърчат бридж дейностите, се появи Bridge Champ, NFT бридж онлайн игра, включваща Play to Earn.
    С помощта на Bridge Champ и неговото базирано на блокчейн решение нещата започват да се променят. Платформата е изградена върху подверигата Ignis, поддържана от Jelurida. Тя защитава данните за играта чрез децентрализирана система, предотвратява измама и използва токени в играта и NFT значки, за да мотивира играчите да учат и играят онлайн.
    Bridge Champ се оказа сравнително успешен досега. Като NFT игра, NFT може да помогне на играчите да печелят ползи от играта. Въпреки това P2E игрите традиционно изискват от играчите да направят предварителна покупка на NFT, преди да получат достъп до екосистемата.
    Bridge Champ пое по обратния път, тъй като всеки може да играе безплатно. Тяхното използване на NFT е по-социално ориентирано, отколкото движено от пари.
    По-важното е, че правенето на пари от играта ще подобри социалната функция на шампионите по бридж. Тези функции позволяват създаването на световна мрежа от бридж играчи, клубове и лиги.
    Използването на NFT значки за показване на напредъка е знак на чест, като същевременно води до крипто награди.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024