Седмичен бюлетин

 

01. Bridge Champ - Първият тест за наддаване
    Bridge Champ, първата онлайн платформа за бридж ентусиасти, наскоро стартира първия си тест за наддаване , който предизвиква играчите да вземат точни и стратегически решения за наддаване, особено за това как да показват правилно ръцете на играчите. След това решението беше споделено с важни стратегически прозрения. Независимо дали сте начинаещ, нетърпелив да учи, или опитен играч, продължете да следвате серията Bidding Quiz и се възползвайте от възможността да тествате уменията си.

02. Франциско представи проекта Senator на BxCat2023!

    На 17 май 2023 г. Франциско като евангелист на Jelurida представи проекта Senator сред многобройните случаи на използване на Ignis пред професионалисти и ентусиасти в блокчейн на BxCat2023, водещото изложение за блокчейн и крипто в Каталуния.

03. Ardor AMA в сътрудничество с CryptoWallet
    По време на сесията на AMA на живо на 16 май 2023 г., в сътрудничество с CryptoWallet, Франциско представи блокчейн платформата Ardor, нейната екосистема, ключовите сътрудничества и партньорства и пътната карта на Ardor. След това той отговори на много въпроси на общността на живо относно бизнес стратегията за балансиране на технологичното развитие и стойността на токена, целевата аудитория за разширяване на проекта, новите случаи на използване на хоризонта и 3-те най-добри функции на Ardor за инвеститори, заедно с няколко други въпроси.

04. Игра WenGods - Перфектното същество
    Екипът на NXTER изгражда нов бот в Discord и двигател на играта от нулата за WenGods, за да предостави актуализирани текстови мултиплейър игри на играчите, GM, администратори на Discord и всички общности. В специалната статия „The Perfect Being“, Apenzl описва новите правила на играта и всички функции, които трябва да бъдат създадени, за да се добави човешка нотка към героите в играта.

05. Последни новини от Ardor.World-Unicorn.art
    Какво е новото в екосистемата Ardor? Ardor.World наскоро публикува най-новата информация относно трите проекта Ardor.World, Unicorn.art и Intab.me. NFT пазарът Unicorn.art и новият блокчейн изследовател на Ardor ще бъдат пуснати, Ardor.World ще бъде значително разработен и превърнат в по-функционален и полезен проект, а Intab.me ще бъде иницииран и ще има много интересна функционалност.

06. Nxt - Никога не забравяйте първия чист PoS!
    Написана от нулата на Java, Nxt е първата чиста PoS блокчейн платформа, пусната през ноември 2013г., и все още една от най-тестваните и надеждни платформи в индустрията. Оттогава всеки крайъгълен камък, постигнат през годините, направи Nxt резултат от богата на функции платформа, която може да покрие повечето случаи на използване на dApps и в същото време да бъде напълно подходяща за частни внедрявания на блокчейн.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024