Седмичен бюлетин

 

01. Какво прави Bridge Champ уникален?
    Bridge Champ е базирана на блокчейн онлайн платформа за любителите на бридж, която извежда играта на следващото ниво. Но какво го прави уникален в света на бридж? Модерен потребителски интерфейс, който го прави лесен и интуитивен за игра. Той предлага безпроблемна видео и аудио интеграция, което позволява на играчите да общуват и играят без проблеми. Освен това моделът „Играй и печели“ е чудесен стимул за играчите, които се интересуват от печелене, докато играят. Освен това, режимът на ежедневна игра с ботове, за подобряване на уменията, редакторът на ръце, за играчите да практикуват и анализират различни ръце и да подобряват цялостната игра. Таблицата за анализ на резултатите позволява на играчите да получат представа за техния геймплей. Обяснението на наддаването на бота е предназначено да помогне на играчите да разберат по-добре стратегията за наддаване. Не на последно място, Bridge Champ се предлага и като мобилно приложение за устройства с iOS и Android, което улеснява достъпа на играчите до играта в движение. Присъединете се към играта на бридж от следващо поколение и играйте сега !

02. Франциско представлява Jelurida на конгреса Industry 4.0 в Барселона
    На 18 април Франсиско се присъедини към конгреса Industry 4.0 в Барселона, за да проучи бъдещите бизнес възможности за блокчейн платформите Ardor и Ignis в едно от най-важните търговски изложения за цифрови фабрики, автоматизация, AI, VR и AR.

03. Как работи функцията за анализ на играта на Bridge Champ?
    Една от най-новите налични функции на Bridge Champ е функцията за анализ на играта. В този пример екипът има за цел да демонстрира дъска, играна наскоро на Зимните игри на Европейската бридж лига през 2023 г. във Франция от топ играчи на бридж. Статията, публикувана в Bridge Winners, очертава как таблицата за анализ на Bridge Champ предоставя бърз преглед на напредъка на играта и ясно подчертава грешката при трик 7.

04. Mythical Beings Season 06 ще изведе играта на следващото ниво!
    Задачите с код отнемат време и екипът на Mythical Beings в момента работи върху внедряването на много подобрения, предложени от общността на тестерите. Следователно новият сезон 06 вероятно ще отнеме повече време, за да бъде пуснат, но ще си струва чакането! Останете на линия!

05. Стартирайте двигателя - Открийте най-новия експеримент с онлайн игра на NXTER!
    Екипът на NXTER наскоро започна да разработва нова онлайн игра като експеримент. Това е текстово базиран нов двигател за много играчи, който може да се играе директно в Discord и ще използва Ardor акаунти за ID на играчите, приложението SIGBRO и отразява няколко функции на Ardor. За да научите повече за играта като забавен творчески инструмент, който ще се появи скоро, прочетете статията в блога на nxter.org .

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024