Седмичен бюлетин

 


01.Франциско представи случаи на използване на Ardor & Ignis в морския сектор
    На 11 май 2023 г. Франсиско представи няколко случая на използване на Ardor и Ignis на онлайн семинара за токенизация и автоматизация в морския сектор. Дискусията разкри как блокчейн технологията е еволюирала от най-зрелите случаи на използване като проследимост или управление на пристанища за прозрачност на бюрократичните процедури, до най-новите иновации в токенизацията на активи, придаващи стойност на оперативната ефективност на веригата за доставки и финансирането на веригата за доставки.

02. Bridge Champ - Издадена е нова версия 1.0.5!
    Вълнуващи новини! Bridge Champ току-що пусна новата версия 1.0.5 , която въвежда функцията за страница с профил на играча, заедно с няколко корекции на грешки и подобрения на производителността за най-доброто игрово изживяване. Вижте го !

03. На 16 май, може да се присъединете към сесията на живо на Ardor & CryptoWallet AMA!
    Новата сесия на Ardor AMA , в сътрудничество с CryptoWallet. На 16 май 2023 г. в 14:30 CEST се присъединете към канала CryptoWallet Discord (Community-Talk), задайте вашите въпроси и вземете шанса да спечелите 1000 $SPEND токена. Не го пропускайте! Ще се видим там!

04. WenGods - Първи идеи за един по-голям свят
    Екипът на NXTER наскоро публикува първите идеи за новата игра, Wen Gods. Играта ще бъде безплатна за игра, с възможност играчите да превърнат безплатен персонаж от ниво 5 в NFT персонаж. Безкласова система, така че играчите да могат да ги развиват, за да паснат на техния стил на игра в Mycora, името на вселената на Wen Gods, подкрепени от карта за намиране на пътя. Ако искате да споделите мислите си със създателя на играта, добавете вашите коментари към статията.

05. Bridge Champ присъства на Campionati Assoluti Squadre Libere Open 2023!
    На 1 май 2023 г. екипът на Bridge Champ присъства на Campionati Assoluti Squadre Libere Open 2023 в Италия. Те също имаха шанса да станат свидетели на изключителното представяне на отбора Vinci, който зае 1- во място в трофея „Мария Тереза ​​Лаваца”. Новината също беше отразена в тази статия в китайските медии .

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024