Mythical Beings публикува нова пътна карта

    Mythical Beings е игра за събиране на карти, използваща NFT технология (незаменяем токен), обяви най-новата пътна карта на 8ми Февруари. Сезон 5 ще приключат през февруари, а колекцията за сезон 6 ще започне през май. В Сезон 6 ще бъдат пуснати нови карти, ще се увеличат крипто активите (виртуални валути), които могат да се използват за плащане, а портфейлите и икономическите системи ще бъдат обновени.
    Играчите няма да могат да купуват карти в продължение на два месеца (март/април) до началото на сезон 6. Въпреки това можете да създавате нови карти от съществуващи карти и да ги търгувате. През този период ще бъде проведен и тест на новия портфейл, който няма да е достъпен за всички.

Какво представляват NFT?
    Съкращение от „Non-Fungible Token“ е цифров токен, който не може да бъде заменен и има уникална стойност. Освен че се използва за размяна на „дигитални артикули“ в блокчейн игрите, той е и начин за създаване на права, което беше трудно постижимо, като доказателство за собственост върху скъпи произведения на изкуството.

Съдържание на BATTLEGROUNDS
    Около септември тази година е планирано и стартирането на NFT играта „BATTLEGROUNDS“. Battlegrounds ще бъде игра "Play-to-Earn", където можете да спечелите различни награди в игралния свят. Според последната информация, потребителският интерфейс в момента е в затворена бета версия и се разработва. Играта ще бъде изградена върху блокчейна на Ardor. 
    Съдържанието на играта е, че пет армии, появяващи се в легендите и митовете по света, се бият за земя. Светът на играта е разделен на няколко земи и всяка земя има господар (лорд). Лордовете могат да печелят награди, като останат в земята си. От друга страна, други играчи могат да изпратят своите армии да се бият с господаря по всяко време. 
    Всяка земя има свои собствени характеристики и няма идеална армия за всички земи. Следователно е необходимо да се формулира стратегия, която да отговаря на характеристиките на земята. Когато изпращате войски, използвате жетони в играта, за да отдадете почит и права за битка. Вашата армия трябва също да включва специални легендарни същества, които се считат за "герои". Битката започва, когато атакуващата армия се състои от 5 същества. В Mythical Beings картите са разделени на четири ранга, Common, Rare, Epic и Special, според тяхната рядкост, която също определя основната физическа сила на създанието. На Commons се присвоява базово здраве от 1, редките от 2, епичните от 3 и специалните от 4.
    Ако умножението на всяка основна физическа сила и числото, получено чрез хвърляне на зара, е по-високо от опонента, ще спечелите, а ако е по-ниско, ще бъдете победен. Ако господарят на земята (майсторът) спечели, победителят може да притежава земята като господар и да получи награда.
    
Какво още за Mythical Beings?
    Mythical Beings е забавна игра, в която можете да събирате карти, изобразяващи легендарни същества от цял ​​свят. Има два начина за създаване на нови карти от съществуващи карти: "craft" и "morph".
    „Craft“ е механизъм, който позволява на играчите да създават нови карти с по висок ранг от съществуващи карти, които имат в дубликат. 
    „Morph“ ви позволява да „трансформирате“ вашето легендарно създание в друга карта на създание от същия ранг. Това изисква потреблението на валутата "GEM".
    Mythical Beings ви позволява да събирате над 50 карти с легендарни същества. Нови карти се пускат всеки сезон, така че броят на картите, които можете да съберете, ще продължи да расте.
    Закупуването на картата също така дава на потребителите достъп до ексклузивно съдържание, като визуални изображения на всяко легендарно създание и тяхната митология. Докато събирате, можете да се насладите на изучаването на легендата за тях.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024