Bitswift вече приема крипто плащания с EukaPay

 

    Bitswift , лидер в предоставянето на иновативни технологични решения, с гордост обявява партньорството си с EukaPay , процесор за крипто плащания. Това партньорство ще позволи на Bitswift да приема плащания в Bitcoin, Ethereum и други криптовалути.
    Това е вълнуващо развитие ще отвори нови възможности за клиентската база на Bitswift. Приемането на криптовалута предлага редица предимства като по-бързи транзакции, по-ниски такси за обработка и по-малък риск от връщане на плащане. Освен това дава на Bitswift достъп до глобална клиентска база, което им позволява да достигнат до по-широка аудитория.

Относно EukaPay
    EukaPay помага на бизнеса да увеличи приходите си, като приема крипто плащания и получава плащания в долари, като същевременно избягва проблеми като нестабилност на валутата, тежко финансово и данъчно отчитане и скъпа инфраструктура за сигурност.
    EukaPay е процесор за плащания с криптовалута с точка на продажба , фактуриране , персонализирани заявки и интеграция за електронна търговия с вградено счетоводство и отчитане, съвместими с Xero и Quickbooks.
    Предприятията никога не трябва да поемат попечителство над крипто, тъй като те незабавно конвертират крипто валутите в долари или стабилни монети без нестабилност на цените в момента на транзакцията. Таксите са прости и прозрачни от само 1%, без никакви настройки или месечни такси.

Относно Bitswift
    Bitswift е доставчик на технологични решения, който помага на бизнеса да използва авангардни технологии и предлага цялостен набор от услуги, вариращи от разработка на приложения, решения за архивиране, облачни интеграции, имейл хостинг, управление на крайни точки, хардуерни и софтуерни предложения, управлявани ИТ услуги, мрежови настройки за бизнеси, дистанционна поддръжка и изграждане на уебсайтове. В допълнение към това те предоставят изключително сигурни решения като защитни стени и одити на сигурността за защита на бизнеса от кибер заплахи.
    Както добре знаете децентрализираното им приложение bitswift.cash е базирано върху блокчейна на Ардор. Това ново партьорство отваря много врати за развитието на токена Bits.

Comments

Popular posts from this blog

Reviewing the strategy -"Rejected"

Monthly report for March 2024

ArdorBG Forging Pool