Bitswift вече приема крипто плащания с EukaPay

 

    Bitswift , лидер в предоставянето на иновативни технологични решения, с гордост обявява партньорството си с EukaPay , процесор за крипто плащания. Това партньорство ще позволи на Bitswift да приема плащания в Bitcoin, Ethereum и други криптовалути.
    Това е вълнуващо развитие ще отвори нови възможности за клиентската база на Bitswift. Приемането на криптовалута предлага редица предимства като по-бързи транзакции, по-ниски такси за обработка и по-малък риск от връщане на плащане. Освен това дава на Bitswift достъп до глобална клиентска база, което им позволява да достигнат до по-широка аудитория.

Относно EukaPay
    EukaPay помага на бизнеса да увеличи приходите си, като приема крипто плащания и получава плащания в долари, като същевременно избягва проблеми като нестабилност на валутата, тежко финансово и данъчно отчитане и скъпа инфраструктура за сигурност.
    EukaPay е процесор за плащания с криптовалута с точка на продажба , фактуриране , персонализирани заявки и интеграция за електронна търговия с вградено счетоводство и отчитане, съвместими с Xero и Quickbooks.
    Предприятията никога не трябва да поемат попечителство над крипто, тъй като те незабавно конвертират крипто валутите в долари или стабилни монети без нестабилност на цените в момента на транзакцията. Таксите са прости и прозрачни от само 1%, без никакви настройки или месечни такси.

Относно Bitswift
    Bitswift е доставчик на технологични решения, който помага на бизнеса да използва авангардни технологии и предлага цялостен набор от услуги, вариращи от разработка на приложения, решения за архивиране, облачни интеграции, имейл хостинг, управление на крайни точки, хардуерни и софтуерни предложения, управлявани ИТ услуги, мрежови настройки за бизнеси, дистанционна поддръжка и изграждане на уебсайтове. В допълнение към това те предоставят изключително сигурни решения като защитни стени и одити на сигурността за защита на бизнеса от кибер заплахи.
    Както добре знаете децентрализираното им приложение bitswift.cash е базирано върху блокчейна на Ардор. Това ново партьорство отваря много врати за развитието на токена Bits.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024