Седмичен бюлетин

 

    01. Mythical Beings - Пътната карта за 2023 г. е обявена!
Страхотни новини от екосистемата Ardor! Mythical Beings наскоро обяви пътната карта за 2023 г. за следващите месеци. Сезон 5 ще приключи скоро и играчите ще могат да изработват, търгуват и трансформират карти без да могат да получават нови пакети през следващите два месеца. Със S06, около май 2023 г., ще има нови карти, нови икономически принципи, ново прието крипто и нов портфейл. Не на последно място, Mythical Beings също ще стартират Battlegrounds, една от NFT игрите, които се разработват в MB екосистемата. А вие, какво търсите в предстоящите сезони? Споделете вашите мисли и идеи с екипа !

    02. Ardor Library Tools за Java разработчици
Знаете ли, че Jelurida предлага хранилище с Ardor Java библиотеки и скриптове? Това представлява валидна поддръжка за компилиране, тестване и внедряване на леки договори, добавки или други проекти на Ardor, които зависят от класовете на Ardor. Научете повече за инструментите на Ardor Library за Java разработчици!

    03. Франциско представи проекта Senator на IoT SWC 2023!
Голям интерес беше проявен към проекта Senator, представен на IoT SWC 2023 в Барселона. Финансираният от ЕС логистичен проект за товарни превози е изключителен случай за използване на блокчейна Ignis като слой за киберсигурност за защита на данни от сензори и различни устройства. Освен това, леснотата за интегриране върху Ignis в корпоративни наследени системи, стана възможно чрез разширяемия API на Java и неговите собствени шаблони за интелигентни договори.

    04. Ignis Lightweight Smart Contracts – научете повече
Ignis може да бъде следващата ви блокчейн дестинация! Леките интелигентни договори на Ignis без състояние представляват рамка за разработване на слой автоматизация върху съществуващите API на Ardor и такива договори се изпълняват само на възлите, които изберат да ги изпълнят. Научете повече за и как да внедрите следващите си леки договори !

    05. Какво е Mythical Beings?
Тази китайска медийна статия обхваща Mythical Beings, уникалната игра за събиране на NFT карти в екосистемата Ardor. За разлика от други NFT колекции, Mythical Beings не е просто безкрайна колекция от карти, но включва митична култура и артистични и образователни ценности зад всяка карта, на които се основава нивото на недостиг: често срещано, епично, рядко и специално. Освен това картите могат да се купуват или търгуват, изработват или преобразуват и когато колекцията е завършена, играчите получават награди от джакпота в Ignis и GEM токени и възможността да получат специална карта.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024