Седмичен бюлетин

 

01. Bridge Champ - прочетете статията за Bridge Winners и се присъединете към играта
    Любители на бридж, пригответе се за ново вълнуващо изживяване! Миналата седмица екипът на Bridge Champ започна рекламна кампания в сайта на Bridge Winners, един от най-посещаваните уебсайтове от бридж играчи. В уводната статия можете да научите повече за Bridge Champ и защо тя ще бъде най-добрата онлайн платформа за бридж по отношение на потребителското изживяване. Регистрирайте се в Bridge Champ , започнете да играете и се присъединете към общността в Discord и Wiki и не се колебайте да споделите своите отзиви и предложения. Тази китайска статия чрез Chain Game Portal също така обхваща най-новото развитие на играта Bridge Champ.

02. Ardor е блокчейн слоят на проекта Senator
    Финансираният от ЕС логистичен проект за товарни превози Senator се нуждаеше от хибридно блокчейн решение с централизирана база данни за съхраняване на данни и публичен блокчейн за намаляване на инфраструктурата и разходите за поддръжка. По този начин, заедно с много други изпълнени критерии, Ardor беше избран за най-доброто решение за предоставяне на най-висока степен на доверие на системата и сред нейните играчи в консорциума. По-специално Ardor ще бъде блокчейн слоят за два случая на употреба: проследимост на транзакциите и проследимост на IoT. Научете повече в специалния изследователски документ .

03. NFT играта Mythical Beings - стратегическа игра
    Играта за събиране на NFT карти в екосистемата на Ardor, Mythical Beings, наскоро обяви най-новата си пътна карта за 2023 г. Сред другите вълнуващи нови функции и предстоящия Сезон 6, екипът също обяви скорошно стартиране на Battlegrounds, P2E стратегическата игра в MB екосистемата.

04. Бялата книга на NXT, цитирана в тази изследователска статия
    Като първата чиста PoS и блокчейн платформа с отворен код, стартирана през 2013 г., написана от нулата на Java, Nxt остава една от най-тестваните и надеждни платформи в индустрията. Наскоро бялата книга на Nxt беше използвана и цитирана като справка в тази изследователска статия на тема „Базирана на блокчейн рамка за кръгова обработка на излезли от употреба превозни средства“, публикувана през февруари 2023 г.

05. Mythical Beings - Въпроси и отговори с Ана Сантисо
    Запознайте се с екипа зад Mythical Beings! Ана Сантисо, ръководител на изкуството в MB от Галисия, Испания, е илюстратор и създател на изображението на всяко същество в колекцията. В тази статия в блога екипът събра всички въпроси и отговори за общността, за да научи повече за творческия процес на Анна.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024