Bridge Champ v1.0.1

 

    Бриджът е силно състезателен интелектуален спорт, който тества множество способности на играчите като логическо разсъждение, анализ и мълчаливо разбирателство със съотборниците. За да се намали високият праг на играта и да се насърчат бридж дейностите, се появи Bridge Champ, NFT бридж онлайн игра, включваща Play to Earn.

    С помощта на Bridge Champ и неговото базирано на блокчейн решение нещата започват да се променят. Платформата е изградена върху блокчейна Ignis, поддържан от Jelurida. Той защитава данните за играта чрез децентрализирана система, предотвратява измама и използва токени в играта и NFT значки, за да мотивира играчите да учат и играят онлайн.
    Bridge Champ се оказа сравнително успешен досега. Има огромен глобален интерес към онлайн мостовите платформи. През ноември 2022 г. играта навлезе в публичен бета етап. В момента е версия 1.0.0. Основните й актуализации включват: нов уебсайт и интерфейс на играта, оптимизирани ботове (актуализация на алгоритъма), подобрен механизъм за точки, актуализации на грешки и др.

Bridge Champ v1.0.1
    Според най-новата пътна карта на играта, версия 1.0.1 на Bridge Champ също ще бъде пусната тази седмица, а NFT значките и символичните награди също се тестват интензивно.
    NFT може много добре да помогне на играчите да печелят ползи от игрите . Въпреки това P2E игрите традиционно изискват от играчите да направят предварителна покупка на NFT, преди да получат достъп до екосистемата.
    Bridge Champ пое по обратния път, тъй като всеки може да играе безплатно . Тяхното използване на NFT е по-социално ориентирано, отколкото движено от пари. По-важното е, че правенето на пари от играта ще подобри социалната функция на шампионите по бридж. Тези характеристики позволяват създаването на световна мрежа от бридж играчи , клубове и лиги. Използването на NFT значки за показване на напредъка е знак на чест, като същевременно води до крипто награди.
    Основната публична верига на Bridge Champ е Ardor и нейната подверига Ignis, която се поддържа от Jelurida, компания за услуги на блокчейн технологии. Jelurida има богат опит в разработването на блокчейн технология и може да осигури техническа поддръжка за Bridge Champ.

Comments

Popular posts from this blog

Reviewing the strategy -"Rejected"

Monthly report for March 2024

ArdorBG Forging Pool