Актуализация на MythicalBeings

 Вижте върху какво работи екипът на Mythical Beings...

Нека отключим тези митични актуализации!

Шестият сезон на Mythical Beings няма да бъде като останалите. Очакват ни много нови неща и не всички от тях все още могат да бъдат обявени, но бихме искали да ви отведем на кратка обиколка на работилниците, където събираме парчетата от това, което се надяваме да бъде голямото митологична експлозия в NFT пространството.

Идваш ли?

икона

Ние сме на път

За първи път Mythical Beings се представя в много онлайн и презентационни събития

икона

Нов портфейл

След плодотворен бета тест, дизайнът на портфейла ще се промени напълно.

икона

Направи го лесно

Премахваме бариерите пред потребителите на ETH и Polygon да се включат в колекцията

икона

DAO

Колекционерите скоро ще имат DAO, за да участват в бъдещето на Mythical Beings.

отстъпка

И физическият свят

Книга за физическо изкуство и отстъпки за колекционери на карти в магазина

Описание на изображението

Ние сме на път



За първи път Mythical Beings се представя в много онлайн и презентационни събития





След пет години работа, последните две от които бяха прекарани в колекцията, отворена за обществеността, екипът на Mythical Beings започва да излиза от скривалището си. През тази първа половина на 2023 г. представихме нашия проект за първи път на много важни форуми в глобалното NFT пространство, проправяйки пътя за издаването на сезон 6.

Описание на изображението

Витрина на Polygon NFT

Две от творбите на Ана бяха изложени в музея Creative Owls в Спейшъл, където Ана и Палейро също имаха възможност да представят Mythical Beings на публиката.

Посетете музея ➔

Описание на изображението

NFC Лисабон

Mythical Beings присъстваха на най-голямото в света NFT събитие, ориентирано към артисти, като повишиха осведомеността за проекта и установиха връзки с други артисти.

Посетете уебсайта ➔

Описание на изображението

Събитие "Човещина".

Ана участва в това красиво събитие, предавано онлайн в NFC Lisbon, заедно със стотици други изпълнители. Нейната творба беше една от творбите, наградени от журито и ще бъде добавена към колекцията на Faerian.

Гледайте презентацията   (1:01:00)➔

Посетете музея на Faerian 

Описание на изображението

Конференция BlockDown

Ние ще участваме като спонсори и със собствен щанд в това глобално събитие на крипто и NFT индустрията, представяйки нашия проект на журналисти, колекционери и много видни инвеститори.

Посетете уебсайта ➔

Описание на изображението

Прегръдката

Кураторският екип на Hug избра Ана за своята социална мрежа от художници за работата й върху Mythical Beings. Тази платформа от десетки хиляди потребители ни позволява да представим работата си пред публика от NFT артисти, куратори и колекционери.

Последвайте профила ➔

Описание на изображението

Нов портфейл

След плодотворен бета тест (благодарим ви, тестери 🥰), дизайнът на портфейла ще се промени напълно. 



Искате ли да погледнете?



Старият портфейл се нуждаеше от цялостен ремонт не само по отношение на дизайна, но и по отношение на функциите. Прекарахме много време и усилия за пълна актуализация. Редизайнът е завършен и обхваща всички секции на портфейла, включително нови секции, които ще обогатят опита на колекционера. Частен тест с потребители от общността също ни предостави ценна обратна връзка.

Описание на изображението

Нов дизайн

Портфейлът не се сравняваше с красотата на NFT на Ана, всички знаехме това. Новият дизайн ще позволи на съществата да блестят, както заслужават, с по-естетична и хармонична среда, икони, проектирани от Ana, опция за тъмен режим и т.н.

Описание на изображението

Електронна книга като награда

Всеки NFT, който притежавате, ще ви даде право да прочетете съответната глава от книгата „The Cry of Mythical Beings“, в самия портфейл, в pdf формат. Ако завършите колекцията, можете също да изтеглите електронната книга, за да я четете на вашия Kindle. Ние сме първата NFT колекция, която добавя електронна книга към своите награди? Ние така мислим!

Описание на изображението

Директно съобщение

Искате ли да общувате с потребител, който има желаната от вас карта, но не отговаря на Discord? Искате ли да докажете, че сте собственик на карта, за да поискате награда? Сега системата за съобщения Ardor ви позволява да го направите, без да напускате портфейла.

Описание на изображението

Предсказуем дефицит

За да получите NFT, ще трябва да купите Giftz, т.е. затворени пакети, които след това можете да отворите или препродадете на всеки NFT пазар или портфейл. Giftz се продават във вендинг машина, която презарежда до максимална сума от време на време. Ако машината се изчерпи, или купувате на вторичния пазар, или изчаквате зареждането.

Описание на изображението

Направи го лесно

Премахваме бариерите пред потребителите на ETH и Polygon да се включат в колекцията.



Как можем да направим това?



Пазарът на NFT се движи в масовите пазари и всички проекти споделят някои общи употреби като разчетна единица, речник и т.н. Въпреки че художественото и наративното качество на Mythical Beings е забележително в индустрията, ние бяхме ограничени до ниша, която беше трудна за достъп , както по технически, така и по културни причини. Сега отиваме в открито море, отваряйки вратите към глобален пазар от милиони потребители.

Описание на изображението

Подходящ за ETH

Всички NFT проекти използват ETH, независимо от блокчейна, който използвате. Досега, за да събирате митични същества, трябваше да получите Ignis и това беше много висока бариера за влизане за повечето потребители. Това приключи, отсега нататък всеки ще може да купува и търгува карти с ETH, използвайки своя акаунт в Metamask.

Описание на изображението

Напълно кръстосана верига

Не само карти и не само в OpenSea. Мигрираме към персонализиран договор, който ще ни позволи да търгуваме както с карти, така и с Giftz и Gem на основните NFT пазари, като имаме достъп до аудитория от милиони хора.

Описание на изображението

DAO

Колекционерите заслужават да бъдат част от вземането на решения от Mythical Beings. Ние подготвяме инфраструктурата, която да позволи това, с DAO, който ще постави съдбата на колекцията в ръцете на нейните потребители.

От честност и тъй като блокчейн технологията го позволява, потребителите трябва да бъдат активна част от проекта, с достатъчно власт, за да ръководят посоката, която поема в бъдеще. Митичните същества се стремят към вселена, която се самоуправлява от своите потребители, с пространства за обсъждане и вземане на решения. С други думи, DAO.

Описание на изображението

Токен за управление

Родните монети на Mythical Beings ще бъдат токенът за управление на DAO, който ще бъде разпределен справедливо между потребителите и ще послужи за решаване на бъдещето на тази колекция.

Описание на изображението

Форум и анкети

DAO ще има прост интерфейс, който позволява открита дискусия между членовете, както и предлагане и гласуване на решения.

Описание на изображението

Нашата собствена гилдия

Ще сформираме собствена гилдия, където притежателите на карти ще печелят привилегии въз основа на рядкостта на картите, които притежават, както и ще се радват на възнаградени предизвикателства и куестове. Всичко това в страхотната общност на guild.xyz .

Присъединете се към гилдията ➔

Описание на изображението

И физическият свят

Работим и по физическата част на проекта, допълваме наличните продукти и подобряваме онлайн магазина , за да ги разпространяваме по целия свят.

Населването на света с митологии е наше удоволствие и не сме доволни от метавселената: искаме да намерим легендарни същества, които могат да бъдат докоснати. Двете основни средства за постигане на това са настолната игра и книгата, но в нашия онлайн магазин можете да намерите все повече превъплъщения на митичните същества: тениски, плакати, пъзели...

Описание на изображението

Митичната книга

Най-накрая завършихме хартиената версия на книгата, озаглавена "Плачът на митичните същества". Скоро ще достигне до поддръжниците на Kickstarter и ще бъде достъпен за закупуване в онлайн магазина на английски, испански и галисийски. Художествена книга, за да се насладите на илюстрациите на хартия и да научите за нейната история и култура на произход.
Ще се предлага и в магазините за електронни книги.

Описание на изображението

Отстъпки за колекционери

Ние интегрираме плъгин miniorange.com, който ще автоматизира отстъпките в онлайн магазина за притежателите на нашите карти, които ще бъдат по-високи, колкото по-високо е нивото на най-добрата карта, която притежават.



    След като прочетох тази страхотна актуализация зададох няколко въпроса, които бяха свърза ни с механиката на играта и най-вече остават ли да работят в блокчейна на Ardor.
    Твърдо заявиха, че ще продължат работата си в блокчейна на Ardor и нямат намерение да мигрират. Смарт контрактите, който са разработили не могат да функционират в друг блокчейн, за целта са разработили нови мостове с други блокчейни и интеграция на wETH. Така потребителите от други блокчейни ще могат да използват ETH като валута, а потребителите в блокчейна на Ardor ще могат да избират между Ignis и wETH.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024