Седмичен бюлетин

 

01. SENATOR използва блокчейна на Ardor, за да установи модерни политики за градско планиране
    Проектът SENATOR, финансиран от ЕС има за цел да трансформира начина, по който политиките за градско планиране се замислят и изпълняват в съвременните градове, а блокчейн технологията Ardor, която захранва проекта, е от решаващо значение, защото предоставя начини за свързване с други блокчейни и поддържа ефективността на транзакциите, мащабируемостта и гъвкавостта. Визията на проекта за градско планиране с блокчейна Ardor включва три ключови цели: Първо, той се стреми да подобри прозрачността чрез създаване на платформа за съхранение и достъп до цялата информация за градско планиране. Второ, има за цел да насърчи гражданското участие в процесите на вземане на решения чрез сигурната и децентрализирана архитектура на Ardor. И накрая, SENATOR има за цел да създаде устойчиви градски инфраструктури, по-ефективни и отзивчиви към нуждите на гражданите чрез използване на силата на блокчейн технологията. Следователно, проектът отваря вратата към по-прозрачна, демократична и устойчива градска среда, проправяйки пътя за бъдещето на градското развитие. Новината беше отразена в няколко крипто медии, като напр UToday , The News Crypto , CryptoNews , ZyCrypto , Cryptela , CryptoPumpNews , Crypto News BTC , Coin Trust , Tech Startups и Analytics Insight .

02. Последните актуализации от екипа на Bridge Champ
    Проектът Bridge Champ бележи голям напредък, както е описано в тази статия в китайските медии. Екипът за разработка работи върху турнири , а турнирите „Играй с ботове“ са напълно работещи в бета версия. Турнирите по двойки и отборните турнири се очаква да бъдат готови до средата на август. Освен това отборът на Bridge Champ, воден от Агустин Мадала и Алон Бирман, игра на летния турнир ACBL NABC 2023 в Чикаго. Те спечелиха второ място във von Zedtwitz Life Master Pairs, отборът на Агустин стигна до четвъртфиналите на Spingold, Alon Birman спечели трофея Fishbein за постигане на най-високи точки от 1000+ играчи на цялото лято NABC и отборът YENOVA с Алон като посланик на Bridge Champ спечели Швейцарски екипи на Roth ! Невероятни постижения в такъв силен турнир!

03. Какво стои зад пресъздаване на Mythical Beings?
    Процесът на пресъздаване на един мит е дълъг и включва няколко вида работа. Първата стъпка е да намерите и съберете документацията за мита и оригиналната култура, а след това е ред на Ана Сантисо да му даде нов живот с молив и четка в акварел върху хартия, както е показано в това видео . Третата стъпка е да прехвърлите рисунката на дигитален носител, като я адаптирате към носителя и рамкирате във формата на картите. И накрая, преобразувайте го в NFT и го включете в колекцията.

04. VesselChain ще бъде представен на BNEW Barcelona Start-Up Innovation Hub 2023
    Радваме се да съобщим, че проектът VesselChain е поканен да участва в BNEW Barcelona Start-Up Innovation Hub 2023 , на 2-5 октомври 2023 г. Проектът ще бъде представен на професионалисти от различни икономически сектори, индустрии, корпорации и институции за насърчаване на трансграничното сътрудничество. Благодарение на това участие, проектът ще подкрепи и увеличи видимостта на Ardor и Ignis, за да насърчи бизнес възможностите в сектора на логистиката и недвижимите имоти.

05. Вижте нашите медийни споменавания!
    Прочетете за развитието на проектите в екосистемите Ardor и Ignis, обхванати в няколко публикации в крипто медии до днес. Вижте нашите медийни споменавания и ни уведомете кой проект или статия ви интересува най-много.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024