Седмичен бюлетин

 

01. Bridge Champ - Издадена е нова версия 1.0.7!
    Не пропускайте най-новите функции на Bridge Champ с версия 1.0.7 ! Екипът е развълнуван да въведе турнири „Играй с ботове“, които се отварят автоматично на всеки 10 минути и всеки може да се регистрира и да играе турнир безплатно. Освен това новите диалогови прозорци за създаване и администриране на турнири вече са достъпни за тестване, а дизайнът на страницата с история на играта е актуализиран, за да съответства на цялостния дизайн, заедно с няколко корекции на грешки и малки подобрения. Прочетете пълните бележки по изданието тук и се насладете на изживяването Bridge Champ .

02. VesselChain премина към фаза 2 на менторската програма B-Blue Barcelona Activa!
    Радваме се да съобщим, че проектът VesselChain , представен на B-Blue Barcelona Activa на 20 юни 2023 г., премина към следващата фаза на менторската програма. B -Blue Barcelona Activa е програма за подкрепа на иновативни стартиращи фирми в синята икономика или устойчивата морска икономика. Той помага на стартиращите фирми да валидират своя бизнес модел и да предоставят необходимите ресурси като обучение, работа в мрежа, наставничество и няколко услуги, направени по поръчка. Последният демонстрационен ден и церемонията по награждаването, спонсорирани от Costa Cruceros и Port of Barcelona, ​​ще бъдат пред съответните личности от предприемаческата екосистема в началото на октомври.

03. WenGods - Зелени палци за гъбички
    Страхотни новини от Mycora! В тази последна статия Apenzl въвежда очарователния свят на гъбите в тъканта на земите. Той очаква играчите и жителите да развият дълбока връзка с гъбите, тъй като те са живи и се развиват.

04. Mythical Beings – произведенията на Ana Santiso бяха наградени на NFC Summit!
    Поздравления за Ana Santiso! Нейните произведения на изкуството бяха наградени за превъзходен и иновативен стил по време на състезанието на NFC Summit “Humanity” mint party от Faerian Gallery. Освен това, не пропускайте възможността да изсечете произведения на изкуството на Ana в Open Edition и да получите подаръци!

05. Агустин Мадала - посланик на Bridge Champ, отразяван в китайските медии
    Тази китайска медийна статия обхваща последните новини от света на Bridge Champ. Екипът е развълнуван да разкрие най-новото си попълнение като посланик на играта – не кой да е, а световноизвестният шампион по бридж, Агустин Мадала. Родом от Буенос Айрес, изключителните умения на Агустин са очевидни още от ранна възраст. Известен със своите тайнствени инстинкти и несравнимо майсторство в картите, Агустин си е спечелил прозвището „Агустин Магьосникът“. Освен това в статията се споменава версията Bridge Champ 1.0.6, която включва ново меню и функция за ежедневен дизайн на маса, както и няколко корекции на грешки и малки подобрения.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024