Седмичен бюлетин

 

01. Bridge Champ – Издадена е нова версия 1.0.8!
    Вълнуващи новини за всички бридж ентусиасти! Bridge Champ току-що пусна последната си актуализация, версия 1.0.8 . Снабден с нови функции, незначителни подобрения и корекции на грешки, Bridge Champ продължава да вдига летвата за онлайн бридж игри, което го прави най-добрата онлайн бридж платформа. Нека се задълбочим във вълнуващите детайли на тази версия: Подобрена игра с турнири с ботове, въвеждане на турнири по двойки и индивидуални турнири, няколко инструмента за управление на турнири и обяснения за бързи наддавания, за да дадат възможност на потребителите да разберат тълкуването на възможна оферта от бот. Освен това, посланикът на Bridge Champ, Агустин Мадала, участва в ACBL Summer NABC Tournament 2023 в Чикаго.

02. Прочетете статията за Ardor(ARDR)
    Тази специална статия , написана в сътрудничество с ChangeNOW, разглежда отличителните характеристики на Ardor (ARDR) като изключителна блокчейн платформа, която си направи име в блокчейн индустрията и крипто общността, предлагайки „блокчейн като услуга“ (BaaS), адаптивни и мащабируеми решения чрез своята многоверижна архитектура и различни приложения и случаи на употреба в реалния свят в управлението на веригата за доставки, управлението на активи и децентрализираните приложения (dApps).

03. Вземете Bridge Champ като пример за NFT социални игри
    Възходът на NFT като тази нова форма на актив, базиран на блокчейн технология, оказва голямо влияние в различни области, особено в индустрията на игрите. NFT социалните игри съчетават множество елементи като игри, социални и икономически аспекти, за да предоставят на играчите безпрецедентно игрово изживяване. Тази статия, чрез китайските медии на Crypto Insight , илюстрира в кои приложения тенденцията за NFT социални игри се разширява: Виртуален свят, разнообразни типове игри и Играй, за да спечелиш. В този последен контекст Bridge Champ е чудесен пример, в който играчите скоро ще получат NFT значки и токени за постижения в играта.

04. Запознайте се с екипа на Mythical Beings на фестивала BlockDown 2023 в Португалия
    Екипът на Mythical Beings се присъедини към фестивала BlockDown 2023 в Португалия, като най-доброто европейско събиране на общността Web3. Посетителите получиха възможност да участват в следобедни викторини и да спечелят игра на карти или NFT! Беше страхотно изживяване за екипа да представи за първи път лично колекцията Mythical Beings на крипто публиката и получи невероятна обратна връзка!

05. Jelurida наемат персонал.
    Търсят се уеб и мобилни разработчици и старши Java инженери за разширяване на екипа на Jelurida. Ако вашите умения и квалификации отговарят на изискванията и нямате търпение да се присъедините към солидна компания за разработка на блокчейн софтуер като Jelurida, това е вашият шанс да станете част от екипа! Проверете страницата за Кариери и изпратете своята кандидатура.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024