Mythical Beings - Частен тест на новия портфейл

Четири седмици преди официалния старт на Сезон 06, може да участвате в частния тест на новия портфейл!    
    Частно тестване на новия портфейл Mythical Beings ще започне през следващите дни. Нов дизайн, много по-професионален, но и много нови функции. Всичко това трябва да бъде тествано и подобрено с приноса на ентусиазирани потребители за тези прекрасни същества. Обясняваме какво представлява частното тестване и как да участвате.

Какво ново?
    Тестерите ще прегледат новия портфейл, който ще се използва от началото на следващия сезон. Новите функции включват напълно нов дизайн, който е по-професионален и артистичен, с по-интуитивно потребителско изживяване.
    От друга страна са въведени някои нови функции, които добавят стойност към собствеността върху NFT и насърчават създаването на потребителска общност.
    Този тест обаче все още продължава и не всички нови функции на S06 са интегрирани. Все още липсват някои много важни нови функции, особено тези, свързани с многоверижния слой и икономическата динамика. Това ще изчака до следващия тест.

Кой може да участва?
    За да управляват по-добре обратната връзка, екипът реши този първи тест да има максимум 5 тестера. За да се регистрирате, можете да изпратите DM в Twitter или в официалния канал в Discord. Ако свърши мястото, не се притеснявайте, скоро ще има още тестове!

От какво се състои тестът?
    На първо място, разбира се, идеята е да използвате портфейла и да изследвате неговата функционалност колкото е възможно повече, безплатно. Освен това всеки тестер получава тестов скрипт с операциите, които трябва да бъдат извършени и оценени, така че никоя област от портфейла да не остане нетествана. За да ви даде представа, завършването на този шаблон може да отнеме няколко часа, ако тестерът познава митичните същества предварително.

Истински ли е или пробна мрежа?
    Тестът ще се проведе в основната мрежа, което означава, че картите са истински, както и IGNIS, необходим за закупуването им, плащането на таксите за прехвърляне и т.н. Всичко ще работи както в нормален сезон.

Награди за тестери:
    Потребителите се нуждаят от средства, за да участват в частния тест. Преди началото на теста всеки тестиращ получава:

- 1'500 Ignis
- 2'500 GEM
- 5 ПОДАРЪКА

    Всички карти, получени по време на теста, ще останат в ръцете на тестерите, които могат да използват собствените си пари и да купуват колкото пакети карти искат.
В края на теста, когато сценарият и общата обратна връзка са изпратени, тестерите ще получат 15 GIFTZ като награда.

Продължителност и комуникация
    Частният тест ще започне в сряда, 5 април, и ще приключи във вторник, 11 април. Комуникацията между тестерите и екипа ще се проведе в частен канал на Discord, #beta-testing.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024