Седмичен бюлетин

 

01. Jelurida е един от официалните изложители на BxCat 2023
    Радваме се да обявим участието на Jelurida като официален изложител на BxCat 2023 , най-големият блокчейн панаир в Каталуния, за да покажем авангардни блокчейн решения и изпълнявани проекти на Ardor и Ignis. Събитието ще се проведе на 17 май 2023 г. в Auditori Palau de Congressos de Girona. Това ще бъде значимо събиране за стотици блокчейн ентусиасти, предприемачи и експерти от индустрията от цял ​​свят. 

02. Bridge Champ - версия 1.0.3!
    Страхотни новини и за всички фенове на Bridge Champ! Екипът наскоро пусна най-новата версия 1.0.3 , пълна с вълнуващи нови функции, подобрен геймплей и няколко корекции на грешки, за да подобри вашето игрово изживяване. Новите функции включват добавена поддръжка за ограничения на ръцете към редактора на ръце и възможността потребителите да изтрият собствения си акаунт от диалоговия прозорец на акаунта. Разбира се, нито една софтуерна актуализация не е пълна без корекции на грешки, които също са докладвани от играчите. Сега можете да се насладите на Bridge Champ с още по-голяма увереност. Потопете се в играта, изпробвайте най-новата версия 1.0.3 и оставете вашите отзиви или предложете нови функции за екипа от разработчици.

03. ARDR & CryptoWallet
    Най-новото сътрудничество между Ardor и CryptoWallet , водещ доставчик на крипто портфейли, който поддържа отключването на пълния потенциал на вашето крипто при ежедневни транзакции. Това сътрудничество ще позволи на потребителите на Ardor да получат достъп до ново ниво на удобство и лекота на използване, когато става въпрос за управление на техните цифрови активи, както и да участват в различни промоционални дейности. Присъединете се към програмата за награди на CryptoWallet и получете шанса да спечелите!

04. Запознайте се с екипа на Mythical Beings!
    Запознайте се с Даниел , един от съоснователите на Mythical Beings. Той е опитен професионалист, който играе основна роля в развитието и успеха на водещия продукт на Tarasca Art & Games – Mythical Beings. Той допринася от разработването на продукти до маркетинга и ангажирането на клиентите. Освен това, нека ви представим Исус , ръководител на технологиите на Mythical Beings. Той е висококвалифициран и всеотдаен компютърен инженер, специализиран в блокчейн технологията и отстраняването на грешки. Той отговаря за безпроблемната работа на цифровия портфейл на компанията, уебсайтовете, интелигентните договори и създаването на мостове между различни блокчейни.

05. Последни актуализации от Ardor.World!
    Вече са налични много нови функции, като топ пакетиращи на Ardor, Ignis, BITSWIFT и GPS.

06. Как NFT променят арт индустрията
    Последната статия на Mythical Beings в Medium описва как NFT променят арт индустрията и как те ще играят значителна роля в света на изкуството за години напред, с растежа на блокчейн технологията и продължаващия интерес към дигиталното изкуство. Но как? Някои от най-значимите промени, които NFT донесоха в света на изкуството, са: Осигуряване на артисти с нови потоци от приходи, позволяване на по-голям контрол върху дигиталните творения, създаване на нови възможности за колекционери, оспорване на традиционната представа за собственост върху изкуството и създаване на нов пазар за дигитално изкуство.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024