Седмичен бюлетин

 

01. Ardor разкрива проекта PantalAR - платформата за поддръжка на пристанищна инфраструктура от следващо поколение
    Радваме се да обявим ново партньорство между Jelurida, Aumenta Solutions и MSI, което ще революционизира индустрията за поддръжка на пристанищната инфраструктура. Използвайки блокчейн технологията Ardor и разширената реалност (AR), тази иновативна платформа позволява споделяне на данни за поддръжка в реално време, включително схеми и ръководства за поддръжка, докато сте на място, като по този начин повишава ефективността и намалява времето за престой. Освен това позволява сертифициране на потребителски задачи с блокчейна Ardor. 

02. Bridge Champ обяви новата пътна карта за 2023 г. и версията 1.0.4!
    Bridge Champ обяви новата пътна карта за 2023 г. , която включва вълнуващи нови функции като турнири, крипто награди, ботове и модули за обучение. Наред с пътната карта, екипът пусна и най-новата версия, 1.0.4 , пълна с невероятни нови функции като невиждан досега изглед за анализ на резултатите от играта и възможността за споделяне на резултати от играта с външни потребители. 

03. 15 май – Присъединете се към витрината на Mythical Beings в музея на космическата метавселена!
    Mythical Beings ще бъде домакин на демонстрационна сесия във виртуалния музей на Spacial на 15 май 2023 г. Това е уникална възможност за всеки, който иска да се присъедини като артист или говорител, като просто следва инструкциите.

04. Подкрепете UART 2023 Crowdfunding и получете UART!
    Проектът Unicorn.art, платформа за колективно творчество в екосистемата Ardor, наскоро стартира кампанията за групово финансиране за 2023 г. за изграждане на по-силен проект, който се нуждае от правна структура, мощни сървъри, реклама, airdrops и одит от експерти по сигурността. Целта е да се съберат 5 000 000 IGNIS и около 350 000 ARDR и за всеки събран IGNIS/ARDR ще има изплащане в UART токени. Повече информация относно кампанията и разпределението на разходите можете да намерите в статията в блога .

05. Частният бета тест на Mythical Beings на новия портфейл е отворен!
    Вие сте митичен търсач? Присъединете се към частния тест на новия портфейл! Изпратете заявката си за участие в Twitter или Discord и ще бъдат избрани максимум 5 тестера. Нов дизайн и нови функции трябва да бъдат тествани и подобрени с приноса на ентусиазирани потребители. За допълнителна информация прочетете специалната статия за Medium .

06. Изложбата на Jelurida на BxCat2023 отразена в китайски медии
    Участието на Jelurida като официален изложител на BxCat2023, водещият блокчейн панаир в Каталуния, е отразено в тази статия в китайските медии . Събитието ще се проведе на 17 май 2023 г. в Auditori Palau de Congressos de Girona, където Jelurida ще покаже авангардни блокчейн решения и изпълнявани проекти на Ardor и Ignis пред стотици блокчейн ентусиасти, предприемачи и експерти от индустрията от целия свят. свят.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024