Augmenta, MSI и Jelurida в ново пратньорство

 

    Aumenta Solutions, испанска компания, която предоставя решения, базирани на технологията Augmented Reality, си партнира с корабния гигант MSI и фирмата за разработка и поддръжка на блокчейн софтуер Jelurida, за да създаде проект за поддръжка на пристанищна инфраструктура, който се захранва от блокчейна Ardor и използва технология Augmented Reality (AR) .

Как Augmenta, MSI и Jelurida се надяват да трансформират пристанищните операции
    Aumenta Solutions, MSI и Jelurida работят заедно, за да създадат нов съюз, който ще стартира в близко бъдеще. Платформата ще предлага сертифициране на място на потребителските задачи с блокчейна Ardor и ще предоставя достъп до цифрова информация като схеми и ръководства за поддръжка за специалисти по поддръжката. Освен това работниците ще имат достъп до цифрови данни в реално време, което ще повиши производителността и ще намали времето за престой.

    Очаква се пазарът на пристанищна инфраструктура да нарасне с CAGR от 4,9% от 2021 г. до 2030 г., като общата му стойност достигне 243,1 милиарда долара до 2030 г. Този пазар е от съществено значение за ефективното функциониране на пристанищата и транспортирането на пътници, товари и кораби . Въпреки това има редица пречки, които трябва да преодолее, които ограничават ефективността и увеличават оперативните разходи. Платформата осигурява достъп в реално време до данни за поддръжка, което рационализира процесите по поддръжка на пристанището.

    Jelurida, Aumenta Solutions и MSI работят заедно по проект, който е насочен към определена подгрупа от реалния инфраструктурен пазар: пристанища по целия свят. Новата платформа използва блокчейн и добавена реалност (AR), за да улесни споделянето на данни за поддръжка в реално време, като по този начин повишава производителността и намалява непланирания престой.

    Крайната цел на проекта е да направи революция в сектора за поддръжка на пристанищата чрез повишаване на производителността, намаляване на времето за престой и повишаване на прецизността на операциите по поддръжка. Методът за сертифициране на поддръжката на проекта използва комбинация от изображения с добавена реалност (AR), сертифицирани от блокчейна Ardor, за да се гарантира, че цялата работа е завършена на място и в рамките на определената времева рамка. Програмата за сертифициране е от решаващо значение за успеха на проекта, защото гарантира, че рутинната поддръжка се извършва правилно и по график.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024