Jelurida ще участва в изложбата BxCat

    BxCat е изложение за блокчейн и метавселена и от 2023 г. вече е в третото си издание. BxCat има за цел да бъде мост между испански компании, свързани със света на блокчейн технологията и други организации или лица, които може да се интересуват от тази разрушителна технология.
    Тази година BxCat ще се проведе в Конгресната зала на Жирона, идеалното място за представянето на събитието: има основно място с голям капацитет и открита зала, където се осъществява работата в мрежа и където също ще бъдат разположени компаниите изложители, с цел да се осъществи връзка с обществеността, присъстваща на събитието.
    По същия начин ще има демонстрационно пространство, където компаниите изложители ще могат да представят своите продукти и/или услуги на присъстващите, както и VIP стая за тези присъстващи, които биха искали да се насладят на лично пространство, където могат да работят и общуват с колеги.

Като глобално активна блокчейн компания, Jelurida обяви, че е станала един от официалните изложители на премиерата на Испания
    Участниците могат да отидат в Auditori Palau de Congressos de Girona, за да посетят изложбената зона Jelurida на 17 май 2023 г.

    Jelurida е софтуерна компания за блокчейн, която разработва и поддържа блокчейните Nxt и Ardor. Всеки може да се присъедини към децентрализирана блокчейн екосистема и да използва или създава приложения или да предоставя услуги върху публичната блокчейн платформа.
    Компаниите и организациите могат също така да лицензират технологията за внедряване на частни базирани на Nxt или Ardor блокчейн приложения или да стартират персонализирани дъщерни вериги на платформата Ardor, като използват нейната уникална вградена функционалност, хибридно лицензиране и предлагане на услуги за обществен консенсус.
    Като пионер в енергийно ефективни блокчейн решения и напълно функционални оперативно съвместими многоверижни мрежи, Jelurida отговаря за проектирането и внедряването на мощни базирани на блокчейн бизнес екосистеми и децентрализирани приложения (от настройка на мрежата до функционална концептуализация и развитие) има дълбоко разбиране от всички аспекти.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024