Mythical DAO

    Сезон 6 ще види въвеждането на най-търсения инструмент в това митологично търсене: колективът от авантюристи, под формата на DAO, ще получи пространство за планиране и обсъждане на най-добрия път напред. Търсенето на крипто-животните вече няма да бъде индивидуално приключение на вълци единаци, а колективно, планирано и самофинансирано усилие. Това променя всичко!

Защо DAO?
    Общността на Mythical Beings се разрасна чрез дискусионните канали на проекта, особено Discord и Twitter, и създаде чудесна група от авантюристи от цял ​​свят. Споделянето на обща страст е добър стимул за това, както и необходимостта да намерите колеги, с които да търгувате повторни карти. Досега обаче тази общност е споделяла опит и съвети, но не и колективна мисия и план: всеки авантюрист е следвал собствения си път и цялостната посока на тази криптозоологична мисия е определена единствено от екипа на Tarasca.
    Mythical DAO идва, за да даде възможност на тази общност. Той ще предостави инструменти за комуникация, дискусии и вземане на решения от потребителите, както и икономически фонд за изпълнение на колективните проекти, за които е взето решение. По този начин потребителите ще бъдат включени в стратегическото направление на проекта и ще станат съучастници в неговите премеждия. В тази публикация ще обясним подробно какво представлява този DAO.

DAO мисии
    Mythical DAO, като общност от потребители на Mythical Beings, ще се посвети на подобряването и популяризирането на колекцията от карти и предстоящите игри, които използват тези карти. Това е отворено пространство за мнения и дискусии и може да действа независимо от издателя. DAO може да извършва свои собствени промоционални дейности, да проектира и да възлага специфични разработки, дори нови игри и т.н.

DAO инструменти
    Вътрешната комуникация на DAO ще се осъществява в частни стаи, достъпни само за членове. Благодарение на новите приложения за token-gate ще можем да осигурим достъп до частни стаи в различни пространства, анонимно и по децентрализиран начин. По-специално ще имаме две основни пространства:Чат. Ще има самостоятелна стая на нашия Discord сървър за членове на DAO, проверени от услугата guild.xyz .
Форум и предложения. Тази по-сложна комуникация ще се проведе на Charmverse , web3 алтернатива на Notion.
    Управлението на Mythical DAO Treasury ще се извършва в Tally , рамка за децентрализирани автономни организации. Това е мястото, където предложенията за разходи се правят във веригата и където членовете гласуват за или против използването на бюджета за всяко предложение.

Как работи?
Токен за управление

    MANA е токенът за управление на митичния DAO. Това е ERC20 в Polygon и дава права на глас в DAO и достъп до частни пространства. Печели се чрез участие в динамиката на колекцията и демонстрира отдаденост на мисията.
    MANA може да се купува и продава свободно в Ardor DEX и в портфейла на Mythical Beings и ще бъде включен в DEX на Polygon.

Разпределение на МАНА
    Има фиксирани, непроменливи доставки от 1 милион единици MANA. Договорът е написан по такъв начин, че повече единици не могат да бъдат сечени и всички единици са създадени от нулата.
    Разпределението на MANA ще бъде както следва:
600k ще бъдат разпределени като джакпоти в сезони 6 и 7.
150k ще бъдат запазени от Tarasca.
150k ще бъдат разпределени като airdrops на притежателите на GEM и специални карти.
100k ще останат в съкровищницата на Mythical DAO за възнаграждение на куестове или за бъдеща публична продажба, ако членовете желаят това.

Съкровищницата на DAO

    Има няколко начина за финансиране на DAO, които Tarasca предлага в тази първа фаза, за да предостави ресурси на колекционерската общност:Всички възнаграждения от вторичния пазар на карти и GIFTZ ще бъдат изплатени в хазната на DAO.
Процент от всички продажби на GIFTZ. 10% от wETH от продажбите на карти ще отидат директно в съкровищницата на DAO.

Право на изход
    Има механизъм за безопасност за притежателите на токени, който може да се използва в различни ситуации, когато член иска да се оттегли от DAO. Например, ако не са съгласни с инвестиция, която смятат за пагубна за DAO, или ако не са съгласни със стратегическата насока на Mythical Beings, или ако вярват, че има злонамерено мнозинство от притежателите. За тези случаи Mythical DAO ще внедри модула за изход, разработен от Zodiac, благодарение на който всеки член може по всяко време да върне своя MANA и да получи като компенсация пропорционалната част от съкровищницата на DAO. Това излизане става незабавно, преди решението, с което членът не е съгласен, да може да бъде приложено.
    В допълнение към мярката за сигурност, този модул предоставя праг за стойността на токена MANA.

Важни уточнения
    Този DAO Е общност от потребители за насърчаване и развитие на вселената на митичните същества.
Това НЕ е корпорация.
НЕ притежава митични същества.
НЕ е с цел печалба и НЯМА да изплаща дивиденти.
Той Е независим от Тараска, той може да взема свои собствени решения и да следва своя собствен път.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024