Седмичен бюлетин

01. Jelurida се присъединява към откриването на BlueTechPort в Барселона
    Имаме удоволствието да обявим нашето участие в тържественото откриване на BlueTechPort в Барселона — иновативен център, предлагащ физическо пространство и коуъркинг съоръжения на PIER 01 за домакинство на стартиращи фирми, посветени на морските и екологичните технологии, насърчавайки иновациите и сътрудничеството Това събитие е огромна стъпка напред в нашите усилия да стимулираме иновациите и сътрудничеството в блокчейн индустрията. Очаквайте актуализации, докато се впускаме в това невероятно приключение, прекрачвайки границите на възможното!

02. Разкриване на MythicalBeings Сезон 6: Ексклузивна презентация от Ana Santiso
    Подгответе се за магическо пътешествие в света на MythicalBeings! Сезон 6 е представен от Ana Santiso , творческият гений зад тези интригуващи карти. Присъединете се към нас, докато тя навлиза във визуалната и наративната същност на петте нови карти, предлагайки уникални прозрения за тяхното развитие. Открийте магията на MythicalBeings както никога досега!

03. MadalaChallenge 3-то издание: Още една епична битка на бридж!
    Какъв фантастичен уикенд! Третото издание на MadalaChallenge се проведе на BridgeChamp тази неделя и това беше битка на бридж за запомняне. Играчи от цял ​​свят се събраха, за да демонстрират способността си да играят карти, което доведе до невероятни постижения на стратегия и умения. Поздравления за всички, които участваха в превръщането на MadalaChallenge в огромен успех!

04. Серия ArdorBeginners: Потребители на Windows!
    Добре дошли отново в серията Ardor Beginners ! Вълнуваме се да споделим последните новини с нашите потребители на Windows. В наскоро пуснатите епизоди предоставихме изчерпателни насоки за изтегляне на портфейла Ardor Wallet на операционната система Windows. Вече имате достъп до подробни инструкции, за да направите пътуването си с Ardor в Windows лесно. Очаквайте още ценни уроци и актуализации, докато продължаваме да даваме възможност на вашето изживяване с Ardor!

05. Наемат! Вижте страницата за Кариери
    Търсят се уеб и мобилни разработчици и старши Java инженери за разширяване на екипа на Jelurida. Ако вашите умения и квалификации отговарят на изискванията може да се присъедините към солидна компания за разработка на блокчейн софтуер като Jelurida, това е вашият шанс да станете част от екипа! Проверете страницата Кариери и изпратете своята кандидатура.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024