Mythical Beings Сезон 06: Лагерни огньове по пътя


    Пътуващите хора са главните герои на този шести сезон на Митични същества. Пет нови създания, всяко от различен континент, предизвикани от въображението на хора, свикнали да живеят на път, защитени от мрака и враждебността на заобикалящата ги среда от силата на семейните връзки и топлината на лагерните огньове през нощта. Този сезон е знак на почит към номадските народи, които са успели да създадат прекрасни митологични географии, без да се налага да се установяват в която и да е част от планетата.
    Сезон 5 видя края на първата фаза на Mythical Beings, в която търсачите откриха 50 криптозоологични вида, по десет на всеки континент. Това беше прекрасно приключение, което събра страхотен екип от ентусиасти и създаде смела, обединена и подкрепяща общност от пионери. Пълната колекция от създания виси гордо на стените на всеки участник, като доказателство за техния ангажимент към културното многообразие. Браво на всички вас!
    След тази първа фаза общността се скри, за да организира и планира следващата стъпка. От март криптозоологията е мълчалива, без експедиции или нови наблюдения, но тя не е бездействала: тихомълком е подготвен нов, по-амбициозен план. Сега, през есента на 2023 г., творбата ще бъде разкрита и авантюристите отново ще влязат в гората.

Пет нови същества
    Този сезон, „Лагерни огньове по пътя“, ние отдаваме почит на номадския дух, нишка, която сплита различни култури на пет континента. Вкоренени в различни обстоятелства - независимо дали е избран начин на живот или импулс на преследване - те са споделяли опита на скитнически живот от поколение на поколение. За някои, като циганите и хадза, пътят е бил спътник през целия живот, елементарен аспект на тяхното същество. За други, като евреите, ритъмът на номадството се преплита с градския живот, адаптирайки се към възходите и паденията на градовете, докато носят в своите истории същността на миналото на пътуването.         Въпреки различните траектории, всяка култура изкова своя собствена митология по пътя: разкази, оформени от стъпки и прошепнати през поколенията, свидетелство за устойчивостта и адаптивността на човешкия дух. Всяка карта в нашата колекция въплъщава тези разнообразни пътувания, почит към номадското сърце и митовете, които е породило в различните си скитания.

И нов начин да се включите
    Разширени са не само целите, но и методът на търсене. Авантюристите ще се окажат с ново оборудване, с нов дизайн, който отговаря на красотата на митовете, които ще срещнем по време на нашите експедиции. Под артистичното ръководство на Ana Santiso, самият портфейл вече е произведение на изкуството сам по себе си.
    Динамиката на играта също се промени. Специална публикация в блога ще ви даде всички подробности за проста, но все по-богата механика, с повече елементи за игра, които отварят възможности за сътрудничество между членовете на колекционерската общност, както и отварят широко вратите на Mythical Beings за потребителите на Polygon и Ethereum общности.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024