Седмичен бюлетин

01. Агустин Мадала води отборен шампион по бридж на 13-ия Световен транснационален открит отборен шампионат
    С радост съобщаваме, че новата версия 1.1.1 на Bridge Champ току-що беше публикувана! Посланик Агустин Мадала ръководи отборния шампион по бридж в 13-ия Световен транснационален открит отборен шампионат в Маракеш. Въпреки факта, че турнирът приключи, искаме да отпразнуваме изключителното си представяне. Второто издание на Madala Challenge току-що се проведе и се надяваме всички фенове на бриджа да са си прекарали добре. Благодарим на всички, които дойдоха в лобито за ексклузивна среща и поздрав с Agustn Madala, където играчите имаха шанса да му зададат всички ваши въпроси, свързани с бриджа.

02. Ardor за начинаещи: Вашият портал към света на Ardor
    Никога не е било по-лесно да започнете с Ardor! Ние сме развълнувани да ви представим новите уроци за Ardor за начинаещи, които ще ви преведат стъпка по стъпка през екосистемата на Ardor. Научете как да създадете свой собствен Ardor акаунт бързо и сигурно. Научете тънкостите на изтеглянето на портфейла Ardor, последвани от пълни инструкции за настройване на вашия портфейл Ardor за macOS. Тези курсове са предназначени да подобрят вашето преживяване и да ви помогнат да извлечете максимума от тази уникална блокчейн платформа, независимо дали сте начинаещ или опитен потребител на Ardor. Следете за предстоящи епизоди , включващи инсталиране и настройка на различни операционни системи!

03. Гледайте безплатно VesselChain на събитието BNEW
    От 2 до 5 октомври ще можете да присъствате на събитието BNEW , известна среща за иновации и бизнес, абсолютно безплатно онлайн. Присъединете се към нас, за да видите VesselChain в действие, променящ играта стартъп, който има за цел да промени индустрията чрез използване на блокчейн технологията Ardor. Вземете своя безплатен онлайн билет за събитие днес и бъдете част от това важно събитие. Не пропускайте възможността да научите за бъдещето на блокчейна и иновациите с нас.

04. NFT и спорт: Китайските медии подчертават Bridge Champ в челните редици на иновациите
    NFT са дълбоко вплетени в спорта, включително традиционни събития, отбори и електронни спортове. Китайските медии обърнаха внимание на проекта Bridge Champ , демонстрирайки как безпроблемно съчетава NFT игри с традиционни спортове, разширявайки границите, за да подобри изживяването на играчите. Докато NFT трансформират спортния пейзаж, Bridge Champ води пътя, обещавайки вълнуващо бъдеще в пресечната точка на спорта и блокчейна.

05. Вижте нашите медийни споменавания!
    Прочетете за развитието на проектите в екосистемите Ardor и Ignis, обхванати в няколко публикации в крипто медии до днес. Вижте нашите медийни споменавания и ни уведомете кой проект или статия ви интересува най-много.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024