Седмичен бюлетин

 

01. Bridge Champ - Издадена е нова версия 1.0.6!
    Голяма новина за всички фенове на Bridge Champ! Версия 1.0.6 е тук, пълна с нови актуализации на дизайна, списъка с менюта и случайни маси, заедно с множество корекции на грешки и подобрения. Вижте пълните бележки по изданието и не пропускайте забавлението. Играйте на Bridge Champ!

02. Ardor AMA - прочетете резюмето
    Вече можете да прочетете пълното резюме на последната сесия на Ardor AMA , в сътрудничество с CryptoWallet. Франциско описа блокчейн проекта Ardor, неговата екосистема и пътната карта на Ardor. След това той илюстрира ключовата точка на сътрудничеството и партньорствата, стратегията за привличане на крипто и некрипто потребители в проекта, най-новите случаи на употреба и топ 3 на Ardor за инвеститори, както и много други интересни теми, повдигнати от общността по време на сесията на живо .

03. WenGods - новият проект за MMO игра на Ardor
    Тази китайска медийна статия обхваща най-новия проект на общността в екосистемата Ardor. WenGods е новата масова мултиплейър онлайн (MMO) игра с нов бот на Discord и двигател на играта, създаден от нулата от екипа на NXTER. Той също така описва подробно новите правила на играта и NFT механизма.

04. Aliases - различни NFT за акаунти, изображения и уебсайтове в Nxt и Ardor!
    Можете ли да си представите, че псевдонимите са единични NFT с уникални имена, търгуеми и прехвърляеми, като точки към акаунти, изображения и уебсайтове, и никога не трябва да се подновяват? Nxt ги има от 2013 г. и всички дъщерни вериги на Ardor също ги имат. Научете повече на специалната страница на Ardordocs .

05. Наемаме - присъединете се към екипа на Jelurida!
    Вие сте ентусиазиран уеб и мобилен разработчик или страстен старши Java инженер ? Присъедините  се към екипа и да станете част от иновативната компания за разработка на блокчейн софтуер Jelurida. Проверете необходимите умения и квалификации и кандидатствайте на страница за кариери !

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024