Седмичен бюлетин

 

01. Посланик на Bridge Champ - световният шампион по бридж, Агустин Мадала!
    Екипът на Bridge Champ има удоволствието да обяви официално новия си посланик на играта , световният шампион по бридж, Агустин Мадала ! Клас 1987 от Буенос Айрес, Агустин показа невероятен талант от ранна възраст и завърши първата си купа на Бермудските острови на 15 като част от националния отбор на Аржентина. Има забележителна интуиция за играта бридж и за изключителната си игра на карти си спечели прозвището „Агустин Магьосника“. Той току-що участва в 10-тото Европейско транснационално първенство 2023 в Страсбург, Франция, турнирът, организиран от Европейската бридж лига в сътрудничество с Френската бридж федерация, където за първи път подкрепи онлайн платформата Bridge Champ. 

02. Франциско се присъедини към SIL 2023 в Барселона
    На 9 юни 2023 г. Франсиско се присъедини към SIL 2023 , водещото изложение за логистика, транспорт, интралогистика и панаир на веригата за доставки за Южна Европа в Барселона. Това беше страхотна възможност за създаване на мрежи и създаване на бъдещи бизнес възможности за най-новите проекти в блокчейна Ardor-Ignis!

03. WenGods-Не всички, които се скитат, са изгубени и първи UI поглед
    В най-новата актуализация на WenGods , разработчикът на игри Apenzl обяснява идеите зад страхотната механика на мултиплейър играта, интегрирането на функциите на новия играч в потребителския интерфейс, атрибутите на героя като сила, интелигентност, сръчност, конституция и дух. Освен това, за да напредва в играта, той илюстрира как да печелите точки за опит чрез различни куестове: прости, сюжетни и генерирани от играчи. Сега акаунтите в белия списък на Ardor могат да влизат със SIGBRO като цифрови идентификатори и да настройват карти, NPC, предмети, обекти и куестове и да надникнат в потребителския интерфейс на WenGods .

04. MythicalBeings бяха изложени на NFC 2023 в Лисабон
    Екипът на Mythical Beings се присъедини към Non-Fungible Conference 2023 в Лисабон, от 7 юни до 9 юни 2023 г., експериментално Web3 събитие, което обедини глобалната NFT общност. По-специално, те имаха възможност да се свържат със Синтия от Faerian, международна галерия за NFT и традиционни произведения на изкуството за въображаеми светове.

05. Резюме на Ardor AMA
    Неотдавнашната сесия на Ardor AMA, проведена в сътрудничество с CryptoWallet, вече е достъпна за пълно обобщение за китайската общност чрез медиите на Technology DeepFlow . Водена от Франсиско Сариас, евангелист на Ardor Web3, сесията обхвана широк кръг от теми, включително преглед на блокчейн проекта Ardor, вникване в неговата екосистема, акцент върху сътрудничеството и партньорствата, стратегии за приемане от потребителите, най-новите случаи на употреба и др.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024