Седмичен бюлетин

 


01. Проектът Senator ще бъде представен на IoT Solutions World Congress 2023
    Senator  ще бъде представен на Световния конгрес на IoT Solutions 2023 в Барселона, финансирания от ЕС проект за защитени генерирани от IoT данни в блокчейна Ignis. Ако искате да се присъедините към 3-дневния конгрес, можете да вземете своя билет за Expo+ тук безплатно. Използвайте кода: V5MUDZUT. В Gran Via, зала 4, ниво 0, улица E, щанд 551.

02. Bridge Champ - Нови версии за уеб и мобилни устройства!
    Новите уеб и мобилни версии на Bridge Champ бяха пуснати. Актуализацията на разработката включва нов потребителски интерфейс на играта, история на игрите на играча, подобрени сигнали за ботове и функции за офериране на ботове, нова диаграма за сравнение, подобрени изчисления на турнирни резултати, коригиран бъг при смяна на места, актуализирани мобилни приложения и много други корекции на грешки и подобрения. Прочетете подробния регистър на промените тук в Bridge Champ Wiki и започнете вашето изживяване от следващо поколение на онлайн бридж!

03. Mythical Beings е повече от невероятна колекция от NFT карти!   
    Какво е Mythical Beings? Това не е просто невероятна колекция от NFT карти. В Mythical Beings можете да съберете повече от 50 митични същества от цял ​​свят и всеки сезон се пускат нови. Докато събирате, получавате достъп до картината, мита и културата зад всяко създание. Можете да закупите пакети от 3 произволни карти от портфейла на MB или от други играчи в OpenSea. Картите на митичните същества могат да се използват за изработване, преобразуване или размяна с други играчи въз основа на тяхното ниво: често, рядко, епично и специално. Не на последно място, това е игра Play-To-Earn. Следователно, когато завършите събирането, можете да поискате джакпота – GEM награда (валутата в играта) от 60% от всички приходи от продажби, разпределени между потребителите с всички карти, и шанса да получите специална карта! 

04. Проектът Vessel Chain беше отразен в испанските медии
    Vessel Chain е нов проект по отношение на книгата с записи за поддръжка на кораби с данни, съхранявани като NFT в блокчейна Ignis. Испанската статия, написана от Francisco Sarrias и Adrià Berenguer, е публикувана в испанската медия Tecno News .

05. Интервюирахме ChatGPT за Ardor & Ignis!
    ChatGPT стана вирусен и ние решихме да тестваме знанията на AI chatbot за Ardor и Ignis и резултатът беше доста впечатляващ. С прости думи, ChatGPT обясни блокчейн технологията на Ardor, как дъщерните вериги са свързани с родителската верига, подробно обяснение на блокчейна Ignis и изброи няколко предимства на Ardor в сравнение с други конкурентни блокчейни от ниво 1.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024