Седмичен бюлетин

 

    01. Bridge Champ обявява NFT значка и крипто интеграция
Екипът на Bridge Champ използва блокчейн технологията, за да свърже играчи и да направи играта на бридж онлайн по-достъпна и сега се стреми да усъвършенства своето решение чрез крипто награди и NFT значки, както е описано в тази медийна статия на Crypto Daily . Платформата, изградена върху Ignis, първата дъщерна верига на Ardor, предлага защитени от подправяне данни за игри и система за предотвратяване на измами. Новата пътна карта на Bridge Champ за 2023 г., както се споменава и в тази китайска медия, включва онлайн турнири, крипто награди, символични плащания и NFT значки за постижения в играта. Това, което прави Bridge Champ уникален, е новият P2E подход: играчите не трябва да правят предварителна покупка на NFT, за да получат достъп до екосистемата. Напротив, платформата е достъпна за всеки безплатно и използването на NFT е по-скоро социално ориентирано, отколкото движено от пари, което позволява на Bridge Champ да изгради глобална мрежа от играчи на бридж.

    02. Купете си HASHWallet и вземете Airdrop в $ARDR, $IGNIS и $NXT!
Както беше обявено по-рано, за да отпразнуват интегрирането на Ardor, Ignis и Nxt в HASHWallet, в сътрудничество с eSignus стартираха специална сделка, посветена на общността. Купете своя HASHWallet Link и бъдете възнаградени с airdrop на стойност 45 евро в $ARDR, $IGNIS и $NXT. Въведете кода: JELURIDA22 и следвайте инструкциите как да осребрите вашия airdrop.

    03. 31 януари - Jelurida ще се присъедини към IoT Solutions World Congress 2023
Jelurida ще бъде един от изложителите на IoT Solutions World Congress 2023 , водещата световна конференция за IoT, AI, AR и много други променящи играта технологии в Барселона. По време на 3-дневния конгрес ще представи Senator, финансирания от ЕС проект за защитени данни, генерирани от IoT в блокчейна Ignis.

    04. Mythical Beings - нови морфинг същества и пазар на скъпоценни камъни!
Новата функция Morphing, добавена към Mythical Beings, проправя пътя към икономиката в играта, създавайки пазар за валутата GEM в играта. Новата функция за „преобразуване“ се състои от метаморфоза на същества, така че потребителите да могат да превърнат една карта в друга от същия ранг за определени GEM разходи, като по този начин решават проблема с липсващите карти за попълване на колекцията. Прочетете статията за подробно обяснение на играта и GEM системата.

    05. Публичната блокчейн екосистема Ardor, разработена от Jelurida
Тази медийна статия на Technology Deepflow обхваща обществената блокчейн екосистема Ardor, разработена от Jelurida. По-специално, той представя Senator, финансирания от ЕС проект за товарна логистика, за който Jelurida си сътрудничи с Accenture и Correos, за предоставяне на оптимални решения за управление, базирани на планиране на потребителското търсене, транспортно и логистично планиране и градска инфраструктура. В допълнение, статията илюстрира втори водещ проект в екосистемата на Ardor: Bridge Champ, първата онлайн платформа, базирана на блокчейн, за игра на карти бридж, разработена от Jelurida.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024