Седмичен бюлетин

01. Bridge Champ 1.1.0 заема централно място в дебюта на Madala Challenge
    Bridge Champ 1.1.0 е тук с вълнуващи актуализации, които постигат перфектния баланс между иновация и познатост. Първо, играта въвежда освежен дизайн за страниците за вход, регистрация и „Стартиране на нова маса“, подобрявайки цялостната използваемост. В допълнение, тази версия адресира няколко грешки и включва малки подобрения, което води до по-плавна игра. Трябва да се отбележи, че дебютното издание на Madala Challenge имаше изключителен успех, добавяйки допълнителен слой тръпка към тази актуализация. Играчите се включиха ентусиазирано, състезавайки се срещу AI ботове и сравнявайки IMP резултати със самия шампион по бридж Агустин Мадала. Тъй като Madala Challenge привлича вниманието, Bridge Champ 1.1.0 осигурява подобрено изживяване както за запалените бридж ентусиасти, така и за новодошлите.

02. Преподаване на начинаещи: Разкрита серия от уроци за начинаещи на Ardor
   Навигирането в сложността на блокчейн технологията може да бъде трудна задача за новодошлите. За да преодолее тази празнина в знанията, Jelurida направи крачка напред, като пусна серията уроци за Ardor за начинаещи . Насочена към предоставяне на достъпна и изчерпателна представа за блокчейна Ardor, тази инициатива е помощ за начинаещи и ентусиасти, които искат да проучат потенциала на платформата. Хоствано в официалния Twitter акаунт на Ardor , серията от уроци разбива ключови концепции, случаи на употреба и ръководства стъпка по стъпка, като учи потребителите да се впуснат в своето блокчейн пътуване с увереност. Тъй като Jelurida продължава да дава приоритет на образованието и осиновяването, поредицата от уроци за начинаещи на Ardor стои като фар за подкрепа за онези, които се впускат в света на блокчейн технологията.

03. Mythical Beings оповестяват присъствието си: Dapp Radar и Dapp Online
    Mythical Beings, осигуряването на списъци в директориите Dapp Online и Dapp Radar е забележително постижение. Този двоен списък значително подобрява видимостта на проекта в сферата на NFT и блокчейн игрите. Осигурявайки по-лесен достъп за играчи, колекционери и ентусиасти, това разпознаване усилва уникалните характеристики на играта и завладяващия геймплей. Чрез позиционирането на Mythical Beings в тези директории, проектът печели опора в конкурентния пейзаж на децентрализирани приложения, подготвяйки основата за непрекъснат растеж и успех.

04. Наемаме! Вижте страницата за Кариери
    Търсят се уеб и мобилни разработчици и старши Java инженери за разширяване на екипа на Jelurida. Ако вашите умения и квалификации отговарят на изискванията и нямате търпение да се присъедините към солидна компания за разработка на блокчейн софтуер като Jelurida, това е вашият шанс да станете част от екипа! Проверете страницата за Кариери и изпратете своята кандидатура.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024