Седмичен бюлетин

 

01. Vessel Chain се състезава в B-Blue Barcelona Activa Demo-Day за наградата за иновации
    Екипът на Vessel Chain се подготвя за финалната демонстрационна презентация на менторската програма B-Blue Barcelona Activa на 19 октомври. Водещи фигури от предприемаческата екосистема, както и синята икономика ще присъстват на това събитие. Сред тях пристанището на Барселона и Costa Crociere. Усилията за сътрудничество бяха насърчавани и от престижни организации като Aigües de Barcelona, ​​Universitat Politècnica de Catalunya, Barcelona Cluster Nàutic и Seastainable Ventures. Предстоящата презентация на Demo-Day е ключов момент за екипа на Vessel Chain. По време на това събитие те ще се включат в оживено състезание срещу единадесет други стартиращи компании, като всички се стремят към наградата за иновации.

02. Голямото преселение: MythicalBeings, сезон 06
    В сезон 6 на Mythical Beings сега се провежда събитие „ Голяма миграция “, включващо миграция на токени както в блокчейните Ardor, така и в Polygon, за да се стандартизират токените и да се създаде стабилна база, върху която да се развива. GIFTZ токените се преобразуват в активи за по-лесно придобиване на карти, Polygon получава собствен договор за подобрен пазарен достъп, притежателите на NFT могат да се движат свободно и допълнителни карти очакват откриване. Вижте тяхната статия в Medium и научете повече за тази огромна актуализация!

03. Bridge Champ: Партньорство за победа и разкриване на нови хоризонти
    Вълнуващи новини от Bridge Champ! Те си партнираха с отбора на Румъния U31 за Световното отборно първенство за юноши във Велдховен, едно забележително сътрудничество в света на бриджа. Последната версия, Bridge Champ 1.0.9, вече е активна, обещавайки още по-добро потребителско изживяване. Присъединете се към тях в празнуването на предстоящото участие на Агустин Мадала на 13-то Световно транснационално открито отборно първенство 2023 г. в Маракеш. Наздраве за постоянния успех и етапи на Bridge Champ!

04. Проект Ardor Blockchain & SENATOR, отразяван в китайски медии
    Китайските медии отразяват блокчейн Ardor и проекта SENATOR, подчертавайки революционната технология за децентрализирана идентичност (DID) за сигурни цифрови идентификатори. Докладите подчертават широкото приемане на технологията DID, включително участието на водещи технологични компании. Correos & Jelurida прекрояват логистиката на ЕС чрез многоверижната система на Ardor. Фокусирайте се върху мащабируемостта и адаптивността на SENATOR ID.

05. Наемат! Вижте страницата за Кариери
    Търсят уеб и мобилни разработчици и старши Java инженери за разширяване на екипа на Jelurida. Ако вашите умения и квалификации отговарят на изискванията и нямате търпение да се присъедините към солидна компания за разработка на блокчейн софтуер като Jelurida, това е вашият шанс да станете част от екипа! Проверете страницата за Кариери и изпратете своята кандидатура.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024