Седмичен бюлетин

 

01. Bridge Champ - Издадена е нова версия 1.0.2!
    Bridge Champ, първата платформа в блокчейна Ignis за игра на бридж, пусна нова версия 1.0.2 , която включва няколко нови функции, като сравнение на дублиращи се резултати и анализ на играта, активиран от страницата с резултати, и любими повторение на борда, поддържано от източника на сделката. Освен това актуализацията включва корекции на грешки и подобрения на производителността, за да подобри цялостното потребителско изживяване. Екипът на Bridge Champ продължава да подобрява своята платформа и да предоставя приятно и състезателно изживяване за играчи от всички нива на умения.

02. Lior Yaffe от Jelurida говори за изграждане и тестване на блокчейн
    Статията, публикувана от Nasdaq, е интервю с Лиор Яфе, съосновател и директор на Jelurida. Лиор обсъжда предизвикателствата при изграждането и тестването на блокчейн и различните цели на дизайна между различните платформи по отношение на сигурността, скалируемостта и нивото на децентрализация. Той също така представя основните проекти на Jelurida, които включват блокчейна Ardor, дъщерна верига Ignis и блокчейна Nxt, и как те работят за справяне с тези предизвикателства. Статията също така дава представа за техническите и практическите аспекти на разработката на блокчейн и значението на сътрудничеството и иновациите в индустрията.

03. Присъединете се към програмата Bug Bounty на Bridge Champ!
    Вълнуващи новини за ентусиастите на Bridge! Bridge Champ стартира нова програма за награди за грешки , за да насърчи външни експерти да идентифицират и докладват всякакви уязвимости или грешки в играта на Bridge Champ. Въз основа на изискванията за участие, екипът предлага плащания на награди в IGNIS, в зависимост от класовете на тежест на докладите, както е обяснено допълнително в специалната статия . Новината беше отразена и в китайските медии.

04. Запознайте се с екипа на Mythical Beings
    Запознайте се с екипа зад Mythical Beings! Палхейро е съосновател на Tarasca и генерален координатор на Mythical Beings и продуктов дизайнер, освен блокчейн и ентусиаст по икономика. Фернандо М. Чимадевила е създател на настолната игра Mythical Beings, писател и литературен директор на галисийско издателство, специализирано във фентъзи, хоръри и научна фантастика. Повече прозрения от сесията с въпроси и отговори бяха обхванати в тази китайска статия чрез медиите на Crypto Research .

05. NXT вече е листван на борсата Xeggex
    Борсата Xeggex наскоро обяви новата регистрация на NXT със следните налични пазари: NXT/BTC и NXT/USDT. Платформата Nxt е гъвкаво и многофункционално блокчейн решение, което предлага широк набор от функции и функционалности. Той е проектиран да бъде силно мащабируем и да може да обработва голям брой транзакции, без да прави компромис с производителността или сигурността.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024