Bridge Champ - Програма за награди за грешки

Въведение

    Екипът на Bridge Champ признава стойността, която външните експерти могат да допринесат за използваемостта, стабилността и сигурността на Bridge Champ, и те приветстват и се стремят да възнаградят отговарящите на условията приноси на изследователи, както е посочено по-долу.
    Ако смятате, че сте открили грешка или уязвимост в сигурността на Bridge Champ, препоръчваме ви да уведомите незабавно екипа. Те ще проучат всички легитимни доклади и ще направят всичко възможно бързо да отстранят проблема. Преди да подадете сигнал обаче, моля, прегледайте тази страница, включително политиката за отговорно разкриване, насоки за възнаграждения и обхват на програмата.

Политика за отговорно проучване и разкриване на информация

    За да участвате в програмата : 
Вие не взаимодействате с отделен акаунт (което включва модифициране или достъп до данни от акаунта) без изричното писмено съгласие на собственика на акаунта, което трябва да предоставите при поискване.
Вие полагате добросъвестни усилия, за да избегнете нарушения на поверителността и смущения за други, включително (но не само) неоторизиран достъп до или унищожаване на данни, както и прекъсване или влошаване на нашите услуги. Не трябва умишлено да нарушавате приложимите закони или разпоредби, включително (но не само) закони и разпоредби, забраняващи неоторизиран достъп до данни.
Вие не използвате грешка или проблем със сигурността, който откриете, по каквато и да е причина, освен за целите на тестване , и не провеждате тестване извън собствения си акаунт, тестов акаунт или друг акаунт, за който имате изричното писмено съгласие на собственик на акаунт за тестване.
Вие ни давате разумно време за разследване и смекчаване на проблем, за който докладвате, преди да разкриете публично каквато и да е информация относно доклада или да споделите такава информация с други.
Да не е нает от или изпълнител/доставчик на Bridge Champ или неговите дъщерни дружества или филиали, или да бъде непосредствен член на семейството на лице, наето от Bridge Champ или неговите дъщерни дружества или филиали (дефинирани за тези цели като включващи съпруг, съпруг, домашен партньор, родител, законен настойник, законен подопечен, дете и брат или сестра, както и всеки от съответните им съпрузи и лица, живеещи в едно домакинство с тези лица).
Да не е на по-малко от 18 години .

Процеси на програмата за награди за грешки

    Ние признаваме и награждаваме изследователите, които ни помагат да подобрим нашите продукти и услуги. Паричните премии за такива доклади са изцяло по наша преценка въз основа на риск, въздействие, брой уязвими потребители и други фактори.
    За да бъдете взети предвид за награда, трябва да отговаряте на следните изисквания: Докладвайте за грешка: т.е. идентифицирайте проблем в нашите услуги или инфраструктура, който създава риск за използваемостта, стабилността, сигурността или поверителността. (Имайте предвид, че ние в крайна сметка определяме въздействието на даден проблем и че докладите не могат да бъдат класифицирани като проблем с грешка или сигурност.)
Докладвайте грешката при откриване или веднага щом е осъществимо.
Изпратете своя доклад чрез формуляра за обратна връзка в играта или като изпратите своя доклад за грешка до info@bridgechamp.com .
    На свой ред ние ще следваме тези насоки, когато оценяваме докладите по нашата програма за награди за грешки: Ние проучваме и отговаряме на всички валидни сигнали. Поради обема на докладите, които получаваме обаче, ние даваме приоритет на оценките въз основа на въздействието и други фактори и може да отнеме известно време, преди да получите отговор.
Ние определяме сумите на наградите въз основа на различни фактори, включително (но не само) въздействие, лекота на използване и качество на доклада. Ако платим награда, минималната награда е 1000 IGNIS. Обърнете внимание, че проблемите с изключително нисък приоритет може изобщо да не отговарят на условията за награда. Дори ако проблемът, който идентифицирате, е с нисък приоритет в изолация, ако вашият доклад ни накара да открием проблеми с по-висок приоритет, ние можем, по наше собствено усмотрение, да платим увеличена награда.
Обикновено ще плащаме по-ниски суми за възнаграждение за проблеми, които могат да бъдат възпроизведени само при използване на остарели версии на уеб браузър или мобилно устройство или неподдържани конфигурации, но все пак ще разгледаме такива доклади.
Стремим се да плащаме сходни суми за подобни проблеми, но сумите на наградите и квалифициращите проблеми може да се променят с времето. Предишните награди не гарантират непременно подобни резултати в бъдеще.
В случай на дублиращи се доклади, ние присъждаме награда на първия човек, който изпрати проблем. (Нашият екип определя дубликати по свое усмотрение и не е длъжен да споделя подробности за предишни подобни доклади.) Дадена награда обикновено се изплаща само на едно лице. Въпреки това, ако последващ доклад за предварително оценен проблем разкрие, че проблемът все още остава или е по-сериозен от първоначалната преценка, може да платим награда за последващия доклад и да преценим дали е оправдано допълнително възнаграждение за първоначалното въвеждане.
Запазваме си правото да публикуваме доклади (и съпътстващи актуализации).
Може да публикуваме списък с изследователи, които са изпратили валидни доклади за грешки. Трябва да получите награда, за да отговаряте на условията за този списък. Запазваме си правото да ограничаваме или променяме информацията, придружаваща вашето име в списъка. Ако не желаете да фигурирате в такъв списък, моля, уведомете ни предварително.
Можем да задържим всички комуникации относно проблеми, които докладвате, толкова дълго, колкото сметнем за необходимо за целите на програмата, и можем да анулираме или променим тази програма по всяко време.

Награди

    Плащанията на наградите са деноминирани в IGNIS. IGNIS е криптовалута, поддържана от нашата компания майка Jelurida, можете да научите повече за нея тук https://www.jelurida.com/ignis . Плащанията се изпращат директно към блокчейн акаунт на Ardor, свързан с вашето потребителско име за бридж шампион. Следователно единствената информация, от която се нуждаем от вас, за да изпратим плащане на награда, е вашето потребителско име за бридж шампион. Понастоящем наградите са ограничени до използване в играта, но в бъдеще възнамеряваме да направим тези награди взаимозаменяеми.

Ние класифицираме докладите в следните класове на тежест: 
Малък проблем. Награда 1000 IGNIS.
Изолиран проблем в един модул, проблеми, свързани с UI, видимост, подравняване, дребни грешки на ботове. Награда 2000 IGNIS.
Неправилна информация, логическа грешка, неправилно изчисляване на резултата, объркващи данни, непълен процес, лоша оферта или игра от ботове. Награда 5000 IGNIS.
Основен проблем, срив на сесия, блокиране на бот, голям проблем с производителността, уязвимост на сигурността. Награда 10 000 IGNIS
Критичен проблем или уязвимост на сигурността. Награда 20 000 IGNIS

Бележки

    Когато съобщавате за проблем, свързан с поведението на бота, винаги използвайте формуляра за обратна връзка, за да изпратите своя доклад, не е необходимо да включвате екранна снимка.
Преди да изпратите доклад, моля, уверете се, че сте проучили картата на конвенцията за бота, ние ще игнорираме доклади, когато потребителят се е отклонил значително от конвенцията.
    Можем да игнорираме доклади, свързани със случаи на гранична линия, включващи разлика в 1 hcp или когато според нас има няколко линии на легитимна игра, или когато конвенция, която ботът е трябвало да следва, е ясно маркирана като неподдържана в картата на конвенцията.
    Ще разглеждаме случаи като изкуствено наддаване на партньор или груба грешка от бота, която причинява значително по-нисък резултат в сравнение с номиналния резултат, като проблем от клас 4, в противен случай неточното наддаване или игра ще бъдат класифицирани като клас 2 или 3 в зависимост от въздействие и въз основа на наше лично усмотрение.

Comments

Popular posts from this blog

ArdorBG Forging Pool

Crypto market dilution

Monthly report for March 2024